Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB

Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Binance ka hapur funksionin e depozitimit dhe tërheqjes për rubla ruse (RUB) përmes Advcash. Përdoruesit mund të përdorin RUB për të blerë kripto.

Si të blini Cryptos me RUB

Hapi 1
Hyni në llogarinë tuaj Binance dhe zgjidhni opsionin [Buy Crypto] në krye të faqes kryesore të Binance.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB

Hapi 2
Zgjidhni RUB si monedhën fiat për të shpenzuar dhe futni shumën. Zgjidhni kripto-n që dëshironi të blini dhe klikoni [Next]
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB

Hapi 3
Pastaj do të shihni një opsion për të përdorur RUB Cash Balance.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Klikoni [Top up] dhe mund të shihni kanale të ndryshme.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB

Nëse nuk keni RUB në portofolin tuaj Binance, do të udhëzoheni të depozitoni RUB. Shikoni këtë artikull për të mësuar se si të depozitoni fonde në portofolin tuaj Binance. Nëse keni fonde në gjendjen tuaj të parave të gatshme, atëherë klikoni [Bli] për në hapin tjetër.Hapi 4
Verifikoni dhe konfirmoni blerjen tuaj.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Çmimi është i mbyllur për një minutë. Pas një minute çmimi do të rifreskohet me normën më të fundit të tregut. Ju lutemi konfirmoni blerjen tuaj brenda një minute.

Hapi 5
Blerja juaj ka përfunduar. Tani mund të ktheheni në portofolin tuaj ose të bëni një tregti tjetër menjëherë.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Nëse blerja juaj nuk mund të përfundonte menjëherë, Binance do t'ju mbajë të përditësuar me statusin tuaj të blerjes përmes emailit.


Si të shesësh Crypto për RUB

Binance ka hapur depozitë dhe tërheqje për rubla ruse (RUB) përmes Advcash. Tani mund të depozitoni RUB në portofolin tuaj Binance dhe të përfitoni 0 tarifa kur blini ose shisni kripto duke përdorur fonde në këtë portofol.


Hapi 1
Hyni në llogarinë tuaj Binance dhe zgjidhni opsionin [Buy Crypto] në krye të faqes kryesore të Binance.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB

Hapi 2
Zgjidhni RUB si monedhën fiat për të marrë dhe zgjidhni kripto-n që dëshironi të shisni. Ju mund të vendosni shumën për secilën nga dy boshllëqet dhe sistemi do të llogarisë për ju. Ju lutemi kushtojini vëmendje njoftimit në fund: shisni në portofolin tuaj Binance Cash.

Aktualisht, ju mund të shesni kripto-n tuaj vetëm në Portofolin Binance. Shikoni këtë artikull për të mësuar se si të tërhiqni fonde nga Portofoli juaj Binance.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Hapi 3
Më pas do të udhëzoheni për të përfunduar verifikimin e identitetit dhe për të aktivizuar 2FA. Nëse e keni bërë tashmë këtë, mund ta kaloni këtë hap dhe të klikoni [Shit] për në hapin tjetër.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Hapi 4
Verifikoni dhe konfirmoni porosinë tuaj të shitjes.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Çmimi është i mbyllur për një minutë. Pas një minute çmimi do të rifreskohet me normën më të fundit të tregut. Ju lutemi konfirmoni porosinë tuaj brenda një minute.

Hapi 5
Porosia juaj e shitjes ka përfunduar. Tani mund të ktheheni në portofolin tuaj ose përsëri në faqen e tregtimit.
Si të blini dhe shisni Crypto në Binance me RUB
Nëse porosia juaj e shitjes nuk mund të plotësohej menjëherë, Binance do t'ju mbajë të përditësuar me statusin tuaj të shitjes përmes emailit.
Thank you for rating.