Lajme të nxehta

Si të regjistroheni dhe verifikoni llogarinë në Binance
Tutoriale

Le të fillojmë me disa hapa të shpejtë dhe të thjeshtë për të regjistruar një llogari Binance në aplikacionin Binance ose faqen e internetit të Binance. Më pas plotësoni Verifikimin e Identitetit në llogarinë tuaj Binance për të zhbllokuar kufijtë e depozitave dhe tërheqjeve të fiat. Ky proces zakonisht zgjat disa minuta për të përfunduar.

Lajmet e fundit

Sa mënyra për të tregtuar Crypto në Binance? Cili është ndryshimi
Blog

Sa mënyra për të tregtuar Crypto në Binance? Cili është ndryshimi

Blerja e bitcoin-it tuaj të parë mund të duket si një detyrë e mundimshme, por nuk duhet të shqetësoheni; është e thjeshtë, e sigurt dhe e shpejtë. Por, përpara se të ekzekutoni blerjen tuaj të parë, duhet të zgjidhni një platformë. Në mënyrë ideale, duhet të jetë e lehtë për t'u përdorur dhe të vijë me një sërë opsionesh pagese, aktivesh dhe produktesh financiare. Ai duhet të ketë një reputacion të mirë, një histori të qëndrueshme sigurie dhe disa të tjera këtu dhe atje. Ne kemi shkruar më parë se si të zgjidhni një shkëmbim të cilit mund t'i besoni, dhe duhet lexuar nëse doni të shmangni gabimet kur zgjidhni shkëmbimin tuaj të parë (ose të ardhshëm) të kriptove. Ka mënyra të ndryshme për të blerë ose tregtuar bitcoin dhe kripto të tjera, secila me avantazhet dhe disavantazhet e saj. Disa nga më të njohurit janë shkëmbimet tradicionale të centralizuara (CEX), platformat P2P, ATM-të e bitcoin dhe shkëmbimet e decentralizuara (DEX). Në këtë artikull, ne do të përqendrohemi në dy të parat.