Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB

Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Binance отвори функција за депозит и повлекување за руската рубља (RUB) преку Advcash. Корисниците можат да користат RUB за купување крипто.

Како да купите Cryptos со RUB

Чекор 1
Пријавете се на вашата сметка на Binance и изберете ја опцијата [Buy Crypto] на горниот дел од почетната страница на Binance.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB

Чекор 2
Изберете RUB како фиат валута за трошење и внесете ја сумата. Изберете ја криптата што сакате да ја купите и кликнете [Следно]
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB

Чекор 3
Потоа ќе видите опција за користење на RUB Cash Balance.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Кликнете на [Надополнување] и ќе можете да видите различни канали.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB

Ако немате RUB во вашиот паричник на Binance, ќе ве водиме да депонирате RUB. Погледнете ја оваа статија за да научите како да депонирате средства на вашиот паричник на Binance. Ако имате средства во вашата готовинска состојба, тогаш кликнете [Купи] до следниот чекор.Чекор 4
Потврдете го и потврдете го вашето купување.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Цената е заклучена за една минута. По една минута цената ќе се освежи со најновата пазарна цена. Ве молиме потврдете го вашето купување во рок од една минута.

Чекор 5
Вашето купување е завршено. Сега можете да се вратите во вашиот паричник или да направите друга трговија веднаш.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Ако вашето купување не може да се заврши веднаш, Binance ќе ве информира за статусот на купувањето преку е-пошта.


Како да продадете крипто за руб

Binance отвори депозит и повлече за руската рубља (RUB) преку Advcash. Сега можете да депонирате RUB во вашиот паричник на Binance и да уживате во 0 такси кога купувате или продавате крипто користејќи средства во овој паричник.


Чекор 1
Пријавете се на вашата сметка на Binance и изберете ја опцијата [Buy Crypto] на горниот дел од почетната страница на Binance.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB

Чекор 2
Изберете RUB како фиат валута за да ја добиете и изберете крипто што сакате да го продадете. Можете да го внесете износот за кое било од двете празни места и системот ќе ви пресмета. Ве молиме, обрнете внимание на известувањето на дното: продадете на вашиот паричник на Binance Cash.

Во моментов, можете да го продадете вашиот крипто само на паричникот на Binance. Погледнете ја оваа статија за да научите како да повлекувате средства од вашиот паричник на Binance.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Чекор 3
Потоа ќе бидете водени да ја завршите проверката на идентитетот и да овозможите 2FA. Ако веќе сте го направиле тоа, можете да го прескокнете овој чекор и да кликнете [Sell] на следниот чекор.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Чекор 4
Потврдете ја и потврдете ја вашата нарачка за продажба.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Цената е заклучена за една минута. По една минута цената ќе се освежи со најновата пазарна цена. Ве молиме потврдете ја вашата нарачка во рок од една минута.

Чекор 5
Вашата нарачка за продажба е завршена. Сега можете да се вратите во вашиот паричник или да се вратите на страницата за тргување.
Како да се купи и продаде крипто на Binance со RUB
Ако вашата нарачка за продажба не може да се заврши веднаш, Binance ќе ве информира за статусот на продажба преку е-пошта.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!